Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός της βδομάδας που έρχεται (9η του 2018)



Φίλες και Φίλοι, 

Μιας και απηυδήσαμε από βροχές και συννεφιές (ως προεβλέφθη παρ’ ημίν .....για τους την καθαρεύουσαν αντιλαμβανομένους), η σημερινή πρόγνωση αρχίζει κάπως αντίστροφα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα των μοντέλων η βδομάδα που έρχεται έχει ένα σίγουρο διάλειμμα καλοκαιρίας, από την Τετάρτη το απόγευμα  μέχρι την Πέμπτη το βράδυ. Όλες οι υπόλοιπες μέρες θα έχουν ....καιρικότητα (η ....χαρά του Μετεωρολόγου). 

Εχουμε και λέμε λοιπόν: Συννεφιές, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στις  Κεντρικές και Βόρειες ορεινές περιοχές θα συνθέσουν την καιρικότητα του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα αύριο μεσημέρι και απόγευμα σε Πελοπόνησο, Στερεά και νησιά Ανατολικού Αιγαίου μπορεί τα φαινόμενα να είναι έντονα. 

Η καιρική αυτή κατάσταση συνεχίζεται και Δευτέρα - Τρίτη με τη διαφορά ότι οι θυελλώδεις Νοτιάδες θα ανεβάσουν λίγο τη θερμοκρασία. Μάλιστα την Πέμπτη σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια θα νοιώσουμε μια πραγματικά ζεστή μέρα.

Τέλος το επόμενο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο πάλι ένα χαμηλό από τα δυτικά με νοτιάδες θα συνεχίσει τον βροχερό καιρό, με τη διαφορά ότι τα φαινόμενα θα είναι σαφώς λιγότερα από το τρέχον Σαββατοκύριακο.

Να περνάτε καλά όπου κι αν αγαπάτε!!!

Παντού μεγαλουργούν οι Έλληνες όταν είναι μονιασμένοι!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου