Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Καιρός ΠΑΣΧΑ.


Φίλες και Φίλοι,

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και είναι ώρα να δούμε αναλυτικά τον καιρό για το υπόλοιπο της Μεγάλης εβδομάδας και το ΠΑΣΧΑ.

Μετά λοιπόν την σημερινή αστάθεια που εκδηλώθηκε με τοπικές καταιγίδες σε όλα σχεδόν τα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, το επόμενο τριήμερο Μεγάλη Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο, αίθριος καιρός θα επικρατήσει και μόνο τις απογευματινές ώρες θα εκδηλώνεται αστάθεια κυρίως κατά μήκος της οροσειράς της Πίνδου. Το πεδίο των ανέμων θα είναι εξασθενημένο και η θερμοκρασία αμετάβλητη θα παραμείνει σε καλά για την εποχή επίπεδα.

Με ήλιο ξεκινάμε και την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα. Γρήγορα όμως από τα Βόρεια μια διαταραχή θα διασχίσει όλη τη χώρα και από τις προμεσημβρινές ώρες στα Βόρεια και προς το απόγευμα στην υπόλοιπη χώρα, θα συννεφιάσει και θα βρέξει κατά τόπους αρκετά. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας του ΠΑΣΧΑ και θα επηρεάσει όλη τη χώρα. Γιαυτό ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα όσο το δυνατόν .....ΠΡΩΙΝΟΤΕΡΟ το ψήσιμο του οβελία.


Μην ξεχνάμε και το Θείο μήνυμα: Μετά την Σταύρωση ακολουθεί πάντα η Ανάσταση!!!  Νάστε καλά. 

Μια φωτογραφία και ένα τραγούδι από μια πρόσφατη μυσταγωγία που μας χάρισε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου