Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πρόγνωση Καιρού 18ης βδομάδας + Πρωτομαγιά 2017


Όπως σας είχα προϊδεάσει από την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα Παρασκευή ....χτυπήσαμε τα πρώτα 30άρια στους “συνήθεις υπόπτους τόπους” (Θεσσαλικός κάμπος-πεδιάδα των Σερρών-Οροπέδιο Τρίπολης-πάλαι ποτέ ...Κωπαϊδα). 


Για την βδομάδα που έρχεται έχω να πω ότι δεν φαίνεται κάποιο αξιόλογο βαρομετρικό σύστημα να μας επηρεάζει οπότε σημαντικά φαινόμενα δεν περιμένω. Αναλυτικά:

Για  το τριήμερο που έρχεται, αύριο Σάββατο συνεχίζεται  η ανοδική πορεία της θερμοκρασίας και ο καιρός θα παραμείνει αίθριος.

Την Κυριακή παρατηρείται μια μικρή κάμψη θα έλεγα, που θα συνοδευτεί από λίγες τοπικές βροχές τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά υπό μορφή αστάθειας, ενώ η Πρωτομαγιά θα κυλήσει με πολύ καλό καιρό.

Από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή αμετάβλητος ο καιρός και μόνο στη Βόρεια Ελλάδα θα αναπτύσσονται νεφώσεις τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες. Μόνο την Παρασκευή ενδέχεται να έχουμε εκεί κάποιες τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Ελλάδα τίποτα άξιο λόγου.

Πάντως εμείς οι Έλληνες ....δεν παιζόμαστε. 50 χρόνια τώρα και ακόμα να αποφασίσουμε αν η 1η του Μάη είναι αργία ή απεργία. Είμαστε για ...πολλά γέλια!!!     


Κι επειδή εγώ όποτε σκέφτομαι Μάη, για κάποιους ανεξήγητους λόγους πάντα μούρχεται στο μυαλό ..........Γιάννης Ρίτσος, Μίκυς Θεοδωράκης και Γρηγόρης Μπιθικώτσης, απολαύστε!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου