Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Πρόγνωση 15ης εβδομάδας του 2016 (9 με 16 Απρίλη)

Σήμερα αναγκάζομαι να αρχίσω κάπως διαφορετικά την τακτική μας ενημέρωση. Γράφονται στο διαδίκτυο και αναπαράγονται πληροφορίες για τον καιρό ....του ΠΑΣΧΑ. Είναι τουλάχιστον αστείο να επιχειρείται πρόγνωση καιρού για διάστημα πέραν των 7 ημερών. Ούτως ή άλλως ακόμα και μετά τις πέντε ημέρες, οι πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται σημαντικά,  οπότε οποιαδήποτε πρόγνωση είναι ....δώρον-άδωρον.

Επιδίωξη των δημοσιευμάτων αυτών είναι η αύξηση ....των κλικ  στην ιστοσελίδα, με στόχο την αύξηση των διαφημίσεων και απώτερο στόχο το ...ανέντιμο κέρδος!!!  Η καλύτερη αντίδραση είναι η ΑΓΝΟΗΣΗ τέτοιων πληροφοριών ιδιαίτερα όταν είναι ανυπόγραφες.

Περνάω τώρα στα της εβδομάδας που έρχεται :

Συννεφιασμένο και βροχερό κατά διαστήματα το τριήμερο Σάββατου, Κυριακής και Δευτέρας. Πιό πολλές οι βροχές στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια  τμήματα κυρίως την Κυριακή. Ασθενή τα φαινόμενα σε Κυκλάδες και Κρήτη. Νοτιάδες θα επικρατήσουν στα πελάγη με όχι ιδιαίτερα μεγάλες εντάσεις. Κάμψη της θερμοκρασίας αύριο και μεθαύριο και μικρή περαιτέρω πτώση την Δευτέρα μετά την επικράτηση ΒορειοΔυτικών ανέμων. 


Αίθριος καιρός μετά την Τρίτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας από Τετάρτη. 

Καλή βδομάδα.

Η φωτό από την τελευταία ....παγωνιά στην επαρχία Αγιάς πριν δυό βδομάδες. Ευχαριστώ τον φίλο Γρηγόρη Καλαγιά.