Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός ερχόμενης εβδομάδας (7η του 2016....... 13 - 20 Φεβρουαρίου)

Οι συννεφιές που καλύπτουν σχεδόν όλη τη χώρα, συνοδευόμενες από τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες  σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο. Θα έχουν λίγο μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια, στην Δυτική Ελλάδα και στο Αν. Αιγαίο.  Οι άνεμοι, συνεχίζουν Νοτιάδες και θα εμφανίζουν αξιόλογες εντάσεις κυρίως στα θαλάσσια.

Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη αίθριος καιρός με άπνοιες. Σταδιακή (μέρα με τη μέρα) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ άνοδος της θερμοκρασίας. Ιδιαίτερα Τετάρτη και Πέμπτη θα ...μυρίσει για τα καλά Άνοιξη. Καιρός για …..κοντομάνικα και ….δουλειά φίλοι Αγρότες.

Τέλος, ένα χαμηλό σύστημα από τη Βόρεια Αφρική κινούμενο Βορειοανατολικά από την επόμενη Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή θα επιχειρήσει να επαναλάβει τον καιρό αυτού, του τρέχοντος,  Σαββατοκύριακου. Μόνη διαφορά ότι ο υετός αυτού του βαρομετρικού συστήματος, θα συνοδεύεται και από ..... «σκόνη της ερήμου».

Μια ...απεικόνιση της θερμής εισβολής της Πέμπτης καθώς και του χαμηλού του επόμενου Σββατοκύριακου ακολουθεί από το site:


Καλό Σαββατοκύριακο από την ιδιαίτερη πατρίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου