Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πρόγνωση καιρού 5ης εβδομάδας του 2016.

Παρότι όπως δήλωσε ο κύριος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, δύο πολιτικά βαρομετρικά χαμηλά ...σκιάζουν την Ευρώπη, καιρικά σχεδόν αδιάφορη συνοπτικά, η εβδομάδα που έρχεται. Ο αντικυκλώνας των Αζορών εν είδει ...παλάτζου (από Αζόρες μέχρι Κριμαία), επικρατεί πάνω από την Γηραιά Ήπειρο και επιτρέπει διέλευση μετώπων και χαμηλών συτημάτων μόνο στα βόρειά της τμήματα (πάνω από 40-45° πλάτος). Η μόνη ουσιαστική διατραχή, δεν αναμένεται στα δικά μας γεωγραφικά πλάτη, πριν από το επόμενο weekend που λέμε στην Ελλάδα. 

Έτσι λοιπόν σχεδόν αίθριος, ήπιος θερμοκρασιακά και με άπνοιες καιρός θα επικρατήσει όλη την εβδομάδα. Λίγες συννεφιές και λιγότερες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν σήμερα και αύριο στην Αντολική και Νότια νησιωτική Ελλάδα. Πέραν αυτού ....ουδέν άξιο λόγου για το ΣαββατοΚύριακο. 

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, με ελαφρούς νοτιάδες μεσοδβόμαδα, από Τρίτη και μέχρι Πέμπτη.

Το επόμενο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο αναμένεται μια ουσιαστική μεταβολή του καιρού με αρκετές βροχές και καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας ....όχι ιδιαίτερα σημαντική και χιόνια μόνο στα ορεινά.  


Νάστε καλά ......με ένα ...παιχνιδιάρικο Panta.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου