Τι διαβάζεις;

Η πρόγνωση που διαβάζεις καλύπτει περίοδο μιας εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από μια ....μινιμαλιστική προσέγγιση, σε ότι αφορά το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα στοχεύει να σου γνωστοποιήσει τις ουσιαστικές καιρικές μεταβολές που κατά κάποιο τρόπο θα επηρεάσουν την ανθρώπινη δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι εύκολο να αποθηκευθούν στην μνήμη σου. Περιγράφει μόνο σημαντικά καιρικά φαινόμενα, ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ και ...ΣΠΑΝΙΩΣ αποτυγχάνει!!!

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Εβδομαδιαία Πρόγνωση Καιρού.

Δύο αξιόλογες ατμοσφαιρικές διαταραχές θα μας απασχολήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Το άσχημο είναι ότι ο διαχωρισμός των έξι ημερών που μεσολαβεί ανάμεσα σε αυτές τις τοποθετεί ακριβώς στα δύο ΣαββατοΚύριακα που ακολουθούν.

Από σήμερα το βράδυ λοιπόν η πρώτη διαταραχή θα επηρεάσει την Δυτική Ελλάδα και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Αρχικά θα δώσει λίγες βροχές και θα ενισχύσει τον Νοτιά σε όλη τη χώρα. Σταδιακά όμως και κυρίως την Κυριακή οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες τις  πρωινές ώρες της Κυριακής, αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και σταδιακά και στα υπόλοιπα Κεντρικά και Βόρεια. Επικινδυνότητα από έντονα φαινόμενα υφίσταται την Κυριακή. Να διευκρινίσω ότι, οι νοτιότερες περιοχές Κρήτη Κυκλάδες & Δωδεκάννησα δεν θα επηρεαστούν σημαντικά από αυτή  τη διαταραχή.  

Από Δευτέρα βελτιώνεται ο καιρός, ενισχύεται λίγο ο Βοριάς και μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα συνεχίσουμε με καλές καιρικές συνθήκες.

Το άλλο  πλέον Σαββατοκύριακο η νέα διαταραχή θα εκδηλωθεί αλλά σίγουρα με ηπιότερα φαινόμενα.

Η διακύμανση της θερμοκρασίας δεν φαίνεται να είναι σημαντική. Μετά από μια άνοδο το Σαββατοκύρικο θα ακολουθήσει μικρή πτώση μεσοβδόμαδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη)  και άνοδος την επόμενη Παρασκευή.


Καλό Σαββατοκύριακο και καλή βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου